tisdag 6 april 2010

Påskhelgen..

.. kom och gick!

Jag måste säga att det var riktigt gott att slippa jobba, förutom annandags kväll, men det räknas nästan inte. Helgen gick i familjens tecken. Vi har städat, fixat i ordning ute litegrann med plantering av vårblommor, torkat av trädgårdsmöblerna och sopat och grejat. Som belöning kunde vi ta årets första fika i vårsolen på påskafton.
Taklister i hallen har kommit på plats och nu är det bara aluminiumprofiler och de vita ribborna på kanten av trapporna som fattas sen blir det bilder på min fina hall.

Påskafton var lugn och vi åt en liten enkel buffé med ungdomarna. Sedan spelade vi rappakalja och skrattade som stollar åt alla makalösa ordförklaringar. Hannah var en riktig fena på att hitta förklaringar, dessvärre var det ingen som röstade på dem då de var alltför otroliga men oerhört roliga.

Påskdagen bjöd vi hem Hannahs "svärföräldrar" för första gången, nervöst innan men det gick bra. Vi fikade och pratade. Något pysslande har inte hunnits med, dels på grund av att jag inte haft någon lust att ha en massa grejer liggandes överallt, det stökar ju en del. Men nu har jag lite ideer på vad som skall pysslas härnäst.
I två dagar nu skall jag vara med min handledare på intervjuer av de ungdomar som skall rekryteras för sommarvikariaten, det skall bli spännande.
Ha det dejligt därute!!

1 kommentar:

  1. Hej!
    Vad hette tapeten och vilken butik var det?
    Hittar inte lappen:-(....
    Kan du maila mig. Tack!
    Har en liten katt här till dig.
    Kram Stina

    SvaraRadera