lördag 6 november 2010

Roadtrip med överraskande kändisspotting

Idag har jag och min ganska nyfunna vän varit ute på ett duktigt kärringarally. Vi startade upp och styrde kosan mot Örby och en liten gårdsbutik "Alex art" Hon öppnade bara för oss och vi shoppade lite småsaker. bl.a fina äpplen för lite juldekorationer. Kaffe bjöd hon också på =)


Nu tog vi sikte på Hyssna. Där stannade vi hastigt till på "Mejeriet" som hade halva priset på allt. Varsitt snyggt halsband inhandlades för att pigga upp våra höstkroppar.

Vi gjorde även ett snabbstopp vid ladan i Hyssna som hade många fina saker men vi laddade för dagens höjdunkt.....Blommigt & Prickigt:

Helt underbar affär med inredning för de flesta smaker till schyssta priser. Vi gick runt, runt, runt och lyfte och vände och vred på det mesta. Så mycket man ville ha men det som följde med hem blev följande:

Jättefint vitt porslin till julbordet och alla andra sköna middagar. Lite söta skyltar gick inte att motstå.

Efter vi var nöjda drog vi vidare mot Bollebygd. När vi kom till Hällingsjö såg vi att det var en liten marknad i en lada, vi bromsade och klev in.....rakt i armarna på Ingvar Oldsberg! Vi började skratta för vi blev så snopna och han skojade och skrattade lite. Trevlig prick det där =)
Nåja vi hittade iallafall inget och Arja rattade vidare till Bollebygd där vi glatt äntrade blomsteraffären. Dem har också vansinnigt mycket fina grejer, så lite smått till juldekorationer shoppades där. Nu tänkte vi att vi nog var rätt nöjda och började på hemresan. Vi tog gamla vägen och ta mej tusan om vi inte hittade en loppis i Sandared med......Där fyndade vi stort. Först ett gammalt fönster som skall pyntas till:

Vackra gamla beslag som satt kvar:

Denna krukan skall få sällskap av lite murgröna och annat till jul =)

En stor låda fick också följa med. I lådan skall granris, en krans, några äpplen och lykta och varför inte en liten tomte få bo nu på vintern. Allt skall nog få beskådas på farstubron. Hela detta loppiskalaset gick på 350 pix:
Efter en sådan här ansträngande dag för mig och min plånbok så tyckte jag att det var på sin plats att korka upp lite rött till god mat:

Nu längtar jag redan efter nästa shoppingraid. Det var riktigt trevligt må jag säga!!!
En fortsatt god helg önskar fru Bengtsson er alla!

2 kommentarer:

  1. Så mycket kul och fint! Ni verkar ha haft en lyckad runda? Ser fram emot att se dina fynd live någongång... ha en härlig vecka! Kramar

    SvaraRadera
  2. Hallo bruttan! Vilka fina bilder du fått till. Tack än en gång för en super rolig resa. Har fixat och donat här hemma idag hela dagen men har nu äntligen lagt in bilder på våran tripp!!
    Längtar redan till nästa!!!!
    Kramizar Arja

    SvaraRadera